Общи условия

  • Съдържанието на този уеб сайт: Далас 1999 ЕООД е съобразено със Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба. 

    Тази Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни, както и за правата Ви да контролирате тези действия.

    Вашето съгласие и нашата отговорност:

    Като приемате Политиката за защита на личните данни на Далас 1999 ЕООД и в зависимост от избраните от Вас услуги, Вие доброволно се съгласявате личните Ви данни да бъдат автоматично обработени в съответния обем за маркетингови цели. Далас 1999 ЕООД запазва правото си да променя Политиката за защита на личните данни по всяко време, за което ще информира клиентите си по подходящ начин.

     Далас 1999 ЕООД не обработва лични данни за лица под 18 години, без съгласието на техните родители или законни представители.

     Далас 1999 ЕООД се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на Сайта. Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания.

     Далас 1999 ЕООД използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани. Сигурността на Сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване, проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица.

    Далас 1999 ЕООД не носи отговорност за защитата на данните извън обичайните мерки, които взима. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите данни, Далас 1999 ЕООД ги унищожава, освен ако действащото право не предвижда друго.

    Лични данни, които обработваме:

    Личните данни, които получаваме от Вас зависят от избраната от Вас услуга. Те се предоставят доброволно и са насочени към персонализиране на Сайта и получаваните от Вас рекламни материали, ако сте избрали подобна услуга.

    Тези лични данни е възможно да са:

    Собствено и фамилно име;

    ЕГН;

    Електронна поща;

    Адрес за контакт;

    Телефон за контакт.

    Употреба на Бисквитки/Cookies

    Вашите права:

    Ако сте разрешили обработката на Ваши лични данни от Далас 1999 ЕООД , Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

    достъп до предоставените от Вас лични данни и информация свързана с тяхното обработване;

    заличавания, корекции или блокиране на лични данни при обработка противоречаща на Закона за защита на личните данни;

    отказ от получаване на електронния бюлетин и електронни маркетингови комуникации. Тази опция може да бъде упражнена чрез изпращане на e-mail на електронен адрес: store@bpsfamous.com

    Контакти за въпроси:

    В случай, че имате въпроси относно начина, по който обработваме личните Ви данни или свързани въпроси моля свържете се с нас по някой от следните начини:

    Обадете се на: +359 884 064 648

    Пишете на: store@bpsfamous.com